Samsung Galaxy S7 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S7 Hoesjes

Heb jij de Samsung Galaxy S7 al in je bezit en ben je bang om het toestel te beschadigen? Voorzie het toestel dan van een passend Samsung Galaxy S7 hoesje. Voor een kleine bijdrage heb je jouw Samsung Galaxy S7 hoesje de volgende werkdag al in huis.Samsung Galaxy S7

Nu de langverwachte lancering van de Samsung Galaxy S7 eindelijk een feit is, zien we dat het het wachten meer dan waard is geweest. Bij het bekijken van smartphones als diens voorganger, de Galaxy S6, kun je je afvragen waar én of er überhaupt ruimte voor verbetering is. Je krijgt zo nu en dan het gevoel dat het maximum bereikt is. Toch weet de Zuid-Koreaanse technologiereus ons weer te verbazen met een aantal interessante verbeteringen en features in de gloednieuwe .

Net zoals de Samsung S6 heeft de Samsung Galaxy S7 een prachtig design met een schitterend vormgegeven metalen behuizing. Hierbij is extra aandacht besteed aan comfort, waardoor de smartphone prettig in de hand ligt. Bovendien kan het toestel nu ook door weer en wind. De Galaxy S7 beschikt, zoals voorheen enkel de zien in de Galaxy Active smartphones, over een IP68 certificering. In andere woorden, het toestel is volledig water- en stofdicht, en dus geschikt voor allerlei outdoor activiteiten.

Over naar de camera: Met de -technologie en de F1,7 lens neem je zowel met als zonder daglicht de scherpste foto's. De camera kan ontzettend snel focussen en in donkere omstandigheden de beste plaatjes schieten. Daarnaast introduceert Samsung waarmee je bewegende panoramabeelden vastlegt.

Wat betreft hardware zijn er de verwachte verbeteringen, met een snellere processor, meer RAM-geheugen en een verbeterde grafische processor. Multitasking, gaming en eender welke zware opdracht zijn een fluitje van een cent voor deze krachtpatser. Bovendien is het device uitgerust met een SD-kaartslot zodat je het geheugen eenvoudig uitbreidt. Tot slot is de batterij nogmaals verbeterd, en maak je uiteraard gebruik van de laatste Android-versie 6.0 Marshmallow.

Bij GSM-Hoesjes.nl vind je ook een ruim assortiment Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes en Samsung Galaxy S6 hoesjes.

Samsung Hoesjes