Motorola Moto G9 Play Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G9 Play Hoesjes

Dit nieuwste model in de Motorola Moto G lijn heeft een zeer goeie prijs kwaliteit verhouding. De Motorola Moto G9 Play heeft een 6,5” heeft een HD+ LCD scherm waardoor verzekerd bent van een prachtige beeldkwaliteit.

Een opvallend pluspunt van deze smartphone is de hoofdcamera van maar liefst 48 megapixels. Daarnaast heb je ook nog beschikking over een macrolens, dieptesensor en uiteraard een selfie camera aan de voorkant. Ook de batterij van de Motorola Moto G9 Play is bovengemiddeld in vergelijking met andere toestellen in deze prijsklasse. Met een volle batterij kun je de telefoon met gemak twee volle dagen gebruiken.

De telefoon komt met 64GB opslaggeheugen maar is ook nog uit te breiden met een micro SD kaart. Daarnaast is er ook ruimte voor twee simkaarten.

Kortom, een prachtig toestel voor een mooie prijs, die natuurlijk goed wil beschermen. Gelukkig heb je keuze uit verschillende Motorola Moto G9 Play hoesjes.

Motorola Moto G9 Play Book Cases

Een bookcase, in verschillende kleuren en materialen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Motorola Moto G9 Play hoesje opbergen.

Motorola Moto G9 Play TPU Case

Je kunt ook kiezen voor een Motorola Moto G9 Play TPU case. Deze case zit als een bumper om je telefoon waarmee je het toestel beschermt tegen vallen en stoten.

Motorola Moto G9 Play Tempered Glass

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Motorola Moto G9 Play tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Motorola Moto G9 Plus hoesjes
Motorola Moto G8 Plus
Motorola Moto G8 Power hoesjes

Motorola hoesjes