OnePlus Nord 2 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod OnePlus Nord 2 Hoesjes

De OnePlus Nord 2 is de opvolger van de OnePlus Nord, en is op een aantal features zeker verbeterd. De 4500 mAh accu gaat met gemak een volle dag mee, en is door de snellaadfunctie ook in een mum van tijd weer opgeladen.
Het 6,4” OLED scherm heeft een goede resolutie, en daarmee een prima beeldkwaliteit voor het kijken van multimedia content. Ook de camera’s zijn een pluspunt van de OnePlus Nord 2. Met de 50 MP hoofdcamera, de 8 MP ultragroothoeklens en de dieptesensor kun  je mooie plaatjes schieten.

Je wil je OnePlus Nord 2 natuurlijk optimaal beschermen tegen beschadigingen. Wij hebben ruime keuze voor OnePlus Nord 2 hoesjes.

OnePlus Nord 2 Bookcases

Met een bookcase hoesje bescherm je je telefoon én het scherm. Je kan je smartphone dus met een gerust hart in je jaszak of tas opbergen, zonder je zorgen te maken over beschadigingen. De OnePlus Nord 2 bookcase hoesjes zijn in verschillende kleuren en materialen te bestellen. Met zoveel keuze kun je de bookcase kiezen die het beste bij jouw stijl past.

OnePlus Nord 2 Armor Cases

Voor een stoere look kun je gaan voor de Armor Hybrid hoesjes. Deze hoesjes bieden een maximale bescherming tegen vallen en stoten en zijn uitermate geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Het Armor Brushed TPU hoesje heft je OnePlus Nord 2een stijlvolle uitstraling. Dit hoesje absorbeert schokken en stoten uitsteken. Uiteraard zijn er uitsparingen voor de camera’s en kabelpoorten.

Tempered Glasses OnePlus Nord 2

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je OnePlus Nord 2 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bestel OnePlus Nord 2 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
OnePlus Nord hoesjes
OnePlus Nord CE 5G
OnePlus Nord N100
OnePlus hoesjes