Samsung Galaxy A71 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A71 Hoesjes

Met het 6.7” en randloze scherm heb je met de Samsung Galaxy A71 een mooi toestel in huis gehaald. Het kijken van een film of het spelen van een game is extra leuk dankzij het scherpe beeld.

Het scherm van de telefoon wordt alleen onderbroken door de 32 megapixel selfiecamera. Naast een camera aan de voorkant heeft dit model ook nog eens 4 camera’s aan de achterkant van de telefoon. De primaire camera van 64 mega pixel, een groothoeklens, een portretcamera en een macrolens.
Uiteraard hebben de Samsung Galaxy A71 hoesjes uitsparingen op de juiste plekken voor de camera en overige knoppen zodat je de telefoon zonder hinder kunt gebruiken.
De Samsung Galaxy A71 heeft 128 GB geheugen en werkt snel. Je kan met gemak meerdere applicaties te gelijk open hebben staan. En na een dag actief gebruiken laad het toestel snel weer volledig op.
Natuurlijk wil je zo’n mooi toestel optimaal beschermen met een Samsung Galaxy A71 hoesje.
Voor dit model heb je brede keus aan verschillende modellen.

Samsung Galaxy A71 Book Cases

Een bookcase, in verschillende kleuren en materialen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen.

Samsung Galaxy A71 TPU Cases

Je kunt ook kiezen voor een Samsung Galaxy A71 TPU case, deze case zit  als een bumper om je telefoon waarmee je het toestel beschermt tegen vallen en stoten. Je kunt kiezen uit een transparant hoesje, zodat je het design van je telefoon kunt blijven zien of voor een leuk hartjes design in verschillende kleuren.

Samsung Galaxy A71 Armor Cases

Voor een stoere look van je Samsung Galaxy A71 heb je keuze uit de Armor Brushed, Armor Hybrid and de Armor kickstand hoesjes.  Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee voor stoten en vallen.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Samsung Galaxy A40 hoesjes
Samsung Galaxy A51 hoesjes
Samsung Galaxy A70 hoesjes
Samsung hoesjes