Xiaomi Redmi Note 9 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Xiaomi Redmi Note 9 Hoesjes

Met de Xiaomi Redmi Note 9 heb je qua prijs-kwaliteit verhouding een zeer goede smartphone in huis gehaald.
Dit model valt voornamelijk op door de goede accuduur. De Xiaomi Redmi Note 9 gaat gemakkelijk een paar dagen mee, bij normaal gebruik. En zelfs bij intensief gebruik hoef je pas na een volle dag het toestel weer op te laden. Bovendien is het toestel razendsnel weer opgeladen.

Ook de camera’s van de Xiaomi Redmi Note 9 zijn opvallend. Uiteraard heb je aan de voorkant een selfie camera. Daarnaast beschikt dit model aan de achterkant van het toestel over een 48 megapixel hoofdcamera én een ultrawijdhoeklens, macrocamera en dieptesensor.
Het 6.53 inch beeldscherm heeft een full HD plus resolutie, waardoor je verzekerd bent van een goede beeldkwaliteit. Ideaal voor het spelen van spelletjes en het kijken van series en films.

Natuurlijk wil je je Xiaomi Redmi Note 9 goed beschermen. Gelukkig hebben we ruime keuzen voor Xiaomi Redmi Note 9 hoesjes.


Xiaomi Redmi Note 9 Book Cases


Een bookcase, in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je Xiaomi Redmi Note 9 dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen.


Xiaomi Redmi Note 9 Armor Cases

Voor een stoere look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.


Xiaomi Redmi Note 9 TPU cases

Deze case zit als een bumper om je Xiaomi Redmi Note 9 heen en beschikt over schokabsorberende kwaliteiten. De achterkant van het toestel wordt dan weer tegen krassen beschermd. Doordat alle knoppen, camera’s en porten netjes verwerkt zijn, merk je nauwelijks dat er een hoesje om het toestel zit.


Xiaomi Redmi Note 9 Screen protector

Wil je je scherm extra beschermen tegen krassen en stoten, kies dan voor een screen protector. Een beschermplaatje over je telefoon beschermt je Xiaomi Redmi Note 9 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Xiaomi Redmi Note 9s hoesjes
Xiaomi Redmi Note 9 pro hoesjes
Xiaomi Redmi Note 8 pro hoesjes

Xiaomi hoesjes