Alcatel Hoesjes


Ruim aanbod Alcatel Hoesjes

Alcatel, van oorsprong een Frans telecombedrijf en tegenwoordig eigendom van het Finse Nokia, staat sinds het bestaan bekend om haar laaggeprijsde telecomtoestellen. Sinds de komst van de smartphone blijft Alcatel zich dan ook profileren als een lowbudget brand met telefoons tussen de €50 en €200. Het idee is dat iedereen voor een klein bedrag een mooie smartphone in bezit kan hebben. Als je geen nood hebt aan de laatste technologie, maar tevreden bent met eigenschappen van flagship toestellen van een aantal jaren geleden, dan zul je veel plezier beleven aan een Alcatel telefoon.

Alcatel hoesjes ter bescherming

Hoewel Alcatel goedkope toestellen levert, wil je de telefoon toch graag beschermen. Een Alcatel hoesje verhoogt de levensduur van je smartphone en beperkt krassen en deukjes tot een minimum. Met een Alcatel hoesje hoef je je dus geen zorgen te maken bij het gebruik van je smartphone. Laat je de telefoon een keer vallen, dan vangt het hoesje de grootste schok op. Ook barsten in het scherm door een valpartij zijn met een Alcatel hoesje of screen protector verleden tijd. Een gebarsten scherm laten repareren is erg duur. Vaak te duur in verhouding met de aankoopprijs van een Alcatel telefoon.

Extra functies

Naast bescherming biedt een Alcatel hoesje ook extra functionaliteit. Zo heb je bij de Alcatel book cases ruimte om een aantal pasjes mee te nemen. Het is daardoor vaak niet nodig om nog een portemonnee mee te dragen. Daarnaast is de ingebouwde standaard erg handig om je toestel handsfree te gebruiken. Kijk je graag een filmpje? Zet de telefoon neer in de standaard en leun lekker achterover.

Uitstekende service

GSM-Hoesjes.nl is een betrouwbare leverancier van Alcatel hoesjes. De vele hoge beoordelingen tonen aan dat je zorgeloos kunt winkelen. Je bestelling wordt gratis en snel bezorgd. Gaat er iets mis, dan staat onze klantenservice iedere werkdag voor je klaar om je te helpen. Ben je toch niet tevreden of heb je verkeerd besteld? Ruilen en retourneren kan eenvoudig en zonder gedoe binnen 30 dagen.