Ruilen / Retourneren

30 dagen retourrecht

Niet zeker over je aankoop? Bij GSM-Hoesjes.be geniet je van 30 dagen retourrecht. Dit houdt in dat je 30 kalenderdagen de tijd hebt om je aankoop te beoordelen en terug te sturen als je niet tevreden bent. Wij storten het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

 

Beschadigde of foutief geleverde producten worden kosteloos vervangen, en indien door ons aangevraagd, kosteloos geretourneerd. In veel gevallen is het niet nodig om een beschadigd product te retourneren. Neem contact op met de klantenservice voor instructies.

Retourprocedure

Voeg de pakbon die meegeleverd werd bij de retourzending. Als er geen pakbon meegeleverd werd, vermeld dan duidelijk het bestelnummer en je naam, zodat wij de bestelling terug kunnen vinden.

Retourneren vanuit Nederland

Laat het pakje frankeren door PostNL. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

 

Vermeld ons retouradres:

Postbus 3751
6202 NT  Maastricht
Nederland

 

Past het pakje niet door de brievenbus? Neem dan contact met ons op. Dan bezorgen we je een voordelig pakketlabel. De kosten hiervan worden ingehouden op de terugbetaling.

Retourneren vanuit België

Frankeer het pakje met 2 of 3 postzegels of laat het pakje frankeren in het postkantoor.

Vermeld ons retouradres:

R-Trading VOF
Bampstraat 15A
3830 Wellen
België

Retourneren via Bol.com

Heb je een bestelling geplaatst op bol.com en wens je deze te retourneren? Log dan in bij bol.com, zoek de bestelling op en meldt deze retour.

Druk het retourlabel af en plak dit op het pakket. Geef het pakket af bij de koerierdienst die op het retourlabel vermeld staat. Voor Nederlandse klanten is dat DPD. Voor Belgische klanten is dat bpost.

Terugbetaling

Zodra je pakje bij ons binnenkomt, verwerken wij je omruiling of terugbetaling zo snel mogelijk. In het algemeen binnen 5 werkdagen.

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten (voor de heenweg), wordt terugbetaald.
Verzendkosten die je betaald hebt als extra service, zoals Track&Trace verzending, worden niet terugbetaald.

We betalen je terug op dezelfde manier waarmee je betaald hebt.

Modelformulier voor herroeping

Naast onze eigen retourprocedure voorziet de Belgische overheid in een Modelformulier voor herroeping.
Dit formulier kun je afdrukken door op de link te klikken. Vul het in en voeg het bij je retourzending om je aankoop te herroepen.