Sony Hoesjes


Ruim aanbod Sony Hoesjes

Zorg dat je Sony XperiaTM smartphone er gloednieuw uit blijft zien met een Sony GSM hoesje. Bij GSM-Hoesjes.nl vind je passende Sony hoesjes, covers & cases voor alle Sony toestellen.

Sony ontwerpt en produceert krachtige smartphones met een sterke nadruk op multimedia en muziek. Het rechthoekige ontwerp van de Xperia typeert de Android toestellen van Japanse afkomst. Sony kiest er jaar na jaar voor om de focus te leggen op de 'experience' van de gebruiker. Dit resulteert in superieure beeldschermen, waterdichte toestellen en een fantastische geluidskwaliteit.

Zo heb je de keuze uit meerdere modellen, waaronder flip cases, covers en portefeuille hoesjes. Deze komen dan weer in een variatie kleuren, waarmee je jouw smartphone kunt personaliseren. Daarnaast is je GSM beschermd tegen krassen, stoten en vuil met een Sony hoesje.

Bij GSM-Hoesjes.nl bestel je Sony hoesjes al vanaf €9,99 - inclusief verzending. Bestel je op werkdagen vóór 17u00, dan wordt deze dezelfde dag met Bpost verzonden. Je geniet bovendien van 14 dagen retourrecht. Niet tevreden is geld terug!