Huawei P9 Hoesjes

Handige filters

Huawei P9 Hoesjes

Huawei P9 Hoesje

Heb jij net de nieuwe Huawei P9 in huis gehaald? Bescherm deze kostbare smartphone zo snel mogelijk met een passend Huawei P9 hoesje. De meeste Huawei P9 hoesjes vind je bij GSM-Hoesjes.nl aan een voordelige prijs. Bestel op werkdagen voor 17u00, dan wordt je bestelling dezelfde dag gratis verzonden.

De langverwachte Huawei P9 is er dan eindelijk, en blijkt net zoals zijn voorloper een ware krachtpatser. Zo is de Huawei P9 wederom voorzien van een metalen behuizing, die voor een ware premium feel zorgt. Het toestel is elegant ontworpen met strakke afmetingen en een stijlvolle afwerking. Wat zijn prestaties betreft is deze Huawei helemaal mee met zijn tijd. De Octa-Core processor, Android Marshmallow, 3GB RAM-geheugen en een Full HD display met een pixeldichtheid van 424 PPI leveren prestaties om van te dromen.

Daarnaast pakt Huawei uit met een dubbele Leica camera, waarmee je nog mooiere foto's maakt. De twee camera's vangen samen meer licht op in een verschillend kleurenpallet. Dit wordt door de ingenieuze software samengesmolten tot bijna perfecte plaatjes.

GSM-Hoesjes.nl heeft een uitgebreid assortiment Huawei P9 hoesjes op voorraad: van retro Huawei P9 hoesjes tot robuuste kickstand cases. Welk model je ook kiest, je smartphone is goed beschermd tegen krassen en schade, waardoor je jarenlang geniet van een krasvrije smartphone. De mooie metalen behuizing van de P9, daar wil je natuurlijk geen kras of buts in krijgen. Een Huawei P9 hoesje vangt gelukkig het grootste gedeelte van een stoot of valpartij op. Het scherm en het toestel zelf blijven buiten schot, waardoor het device onbeschadigd blijft.

Om het display te beschermen heb je meerdere keuzes: een Huawei P9 screen protector van plastic, clear of anti-glare, of een modernere Huawei P9 tempered glass. Deze laatste is van speciaal gehard glas gemaakt, ontwikkeld voor langdurige bescherming. Bij een kras of valpartij komt er hooguit schade aan de tempered glass. Zonder deze tempered glass krijg je een kras of flinke barst in het scherm, met een dure reparatie tot gevolg.

Uiteraard vind je bij GSM-Hoesjes.nl ook alle Huawei P9 Lite hoesjes en Huawei P9 Plus hoesjes.

Huawei Hoesjes