HTC Hoesjes

Welk toestel heb je?

HTC Hoesjes

Voor alle HTC hoesjes ben je bij GSM-Hoesjes.nl op het juiste adres! Met een assortiment van meer dan 1500 gsm hoesjes bestel je in onze webwinkel hoesjes, covers en cases voor alle HTC smartphones.

HTC is een toonaangevende fabrikant in de smartphone markt. Met een sterke HTC One reeks, waaronder flagship-modellen One M8 en M9, en de gevarieerde Desire telefoons, heeft HTC meerdere ijzers in het vuur liggen. De HTC One M8 behaalde de 2014 Global Mobile Award for Best Smartphone. En dat is niet voor niks. HTC smartphones worden stuk voor stuk uitgerust met de beste camera's, processors en software. Dit alles steeds in een uiterst stijlvol afgewerkt toestel.

Ben jij in het bezit van een HTC smartphone? Bescherm jouw GSM dan direct tegen schade met een passend HTC hoesje. Met een assortiment van meer dan 1500 GSM hoesjes, ben je bij GSM-Hoesjes.nl zeker aan het juiste adres. Voor alle modellen hebben we een zo gevarieerd mogelijk assortiment samengesteld. Naast HTC hoesjes vind je hier ook allerlei andere compatibele accessoires. Zo heb je meteen een fijne selectie HTC accessoires in huis aan een voordelige prijs.

HTC covers bestel je bij ons al vanaf €9,99. Gratis verzending! Bestel je op werkdagen vóór 17u00, dan verzenden wij je order nog op dezelfde dag. Daarnaast geniet je van 14 dagen retourrecht op al je aankopen. Niet tevreden met je aankoop? Dan krijg je bij ons snel en eenvoudig het aankoopbedrag teruggestort.