Microsoft Lumia 650 Hoesjes

Type hoesje
Kleur

Microsoft Lumia 650 Hoesjes

Met de Microsoft Lumia 650 introduceert Microsoft een medium priced toestel, dat vooral de zakelijke markt aanspreekt. Met een Microsoft smartphone ben je immers altijd verbonden met al je Microsoft gebaseerde devices, waaronder laptop en tablet. Op die manier zijn al je devices voortdurend gesynchroniseerd, en ben je altijd verbonden met je werkomgeving. 

De Microsoft Lumia 650 beschikt over een 5” OLED scherm dat prachtig in het stijlvolle metalen frame verwerkt is. Deze metalen bezel geeft het toestel een high-end en luxe uitstraling. De smartphone draait op het laatste Windows 10, ondersteund door een Quadcore processor met 1GB RAM geheugen. Met 8MP en 5MP camera's schiet je altijd mooie plaatjes, selfies en opnames.

Ben jij in het bezit van de Lumia 650? Bij GSM-Hoesjes.be ben je altijd aan het juiste adres voor de nieuwste accessoires en vind je de mooiste Microsoft Lumia 650 hoesjes. Zo bestel je eenvoudig een mooi Lumia 650 portefeuille hoesje in strak kunstleder of met een hippe en trendy print. Bestel je Microsoft Lumia 650 hoesje op werkdagen voor 16u30, dan wordt je bestelling dezelfde dag gratis verzonden!

Bij GSM-Hoesjes.be vind je naast Microsoft Lumia 650 hoesjes uiteraard ook voordelige GSM accessoires, Microsoft Lumia 950 hoesjes en Microsoft Lumia 950XL hoesjes.