Microsoft Lumia 550 Hoesjes

Type hoesje
Kleur

Microsoft Lumia 550 Hoesjes

Zoals altijd is ook deze smartphone gevoelig voor krassen en valpartijen. Niet enkel het display, maar ook de plastic behuizing zijn kras- en schadegevoelig. Hierdoor doe je er goed aan je smartphone te beschermen met een Microsoft Lumia 550 hoesje. Met een Lumia 550 hoesje blijft je smartphone er lang als nieuw uitzien, en verleng je de gemiddelde levensduur aanzienlijk.

Microsoft Lumia 550

Microsoft Lumia 550 hoesjes bieden bescherming, comfort en stijl voor je smartphone. Of je nu kiest voor een portefeuille, een flip case of een TPU cover, een Lumia 550 case is altijd een nuttige investering om lang van je GSM te genieten.

Ben jij een liefhebber van het langverwachte en spraakmakende Windows 10? Met de nieuwste Microsoft Lumia 550 ervaar je dit besturingssysteem voor een minimale prijs. Het laaggeprijsde toestel stelt je in staat om documenten te maken en beheren vanaf je smartphone. Met Word en Excel, maar ook Powerpoint bekijk en creëer je al jouw documenten op je GSM. De Lumia 550 is voorzien van het snelste 4G internet, en dankzij een QuadCore processor draaien je Office programma's zonder haperingen of vertragingen.

Zoals verwacht is de Microsoft Lumia 550 uitgerust met een 4,7” HD scherm en een 2100 mAh-batterij waarmee je smartphone zich eenvoudig door je drukke werkdag heen slaat. Combineer dit met een prachtig vernieuwd design en het nieuwe Windows 10, en je hebt voor een lage prijs een prachtige smartphone.

Bij GSM-Hoesjes.be ben je aan het juiste adres voor alle Microsoft Lumia 550 hoesjes. Lage prijzen, een snelle service en gratis verzending zorgen voor een prettige en betrouwbare online winkelervaring. Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Microsoft Lumia 535 Hoesjes, Microsoft Lumia 640 Hoesjes en Microsoft Lumia 650 Hoesjes.

Microsoft Hoesjes