Microsoft Lumia 950 Hoesjes

Type hoesje
Kleur

Microsoft Lumia 950 Hoesjes

Ben jij een echte Microsoft fanaat, voorzien van de nieuwste Microsoft Lumia 950? Bescherm dit kostbare toestel snel met een passend Microsoft Lumia 950 hoesje en screen protector. Bij GSM-Hoesjes.be bestel je eenvoudig Lumia 950 hoesjes, zoals een stijlvolle portefeuille, een zakelijke flip case of een robuuste kickstand case.Microsoft Lumia 950 Met een Lumia 950 screen protector zorg je dat sleutels en munten geen krassen meer veroorzaken op het scherm.

Met de Microsoft Lumia 950 haal je een ware computer in zakformaat in huis. De Lumia 950 draait op het langverwachte Windows 10. Met een Microsoft Display Dock koppel je jouw smartphone via USB aan een muis, toetsenbord en beeldscherm en is een volledige pc of laptop overbodig geworden. E-mailen, surfen en je sociale media checken en updaten doe je vanaf nu dus niet enkel op een 5” scherm, maar ook op een groot scherm.

De Lumia 950 beschikt verder over tal van innovatieve eigenschappen, waaronder een iris-scanner waarmee je de telefoon via je oog inschakelt. De vervangbare batterij laad je supersnel op dankzij USB-C snelladen. Het nieuwe Windows 10 wordt ondersteund door een sterke OctaCore processor, voorzien van 3GB RAM-geheugen. De Lumia 950 is een ware krachtpatser, die al je apps en taken soepel tevoorschijn tovert.

Ook voor de multimedia liefhebbers is de Lumia 950 een droom. Met de Carl Zeiss PureView camera schiet je de mooiste foto's. Ook in een donkere omgeving, want de driedubbele LED-flits zorgt voor een unieke verlichting. Foto's en films bekijk je in puur genot op het Quad-HD display. Beelden vloeien naadloos over het scherm in de meest realistische kleuren.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Microsoft Lumia 640 XL Hoesjes en Microsoft Lumia 950 XL Hoesjes.