iPad Air 2 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod iPad Air 2 Hoesjes

iPad Air 2 HoesOf je je iPad nu meeneemt naar naar je werk, of 'em vooral gebruikt om 's avonds voor de tv nog even te browsen of mailen, een iPad blijft altijd een kwetsbaar toestel. Voorkom daarom eenvoudig schade door valpartijen of stoten met een iPad Air 2 hoes. Bij GSM-Hoesjes.nl bestel je niet enkel smartphone hoesjes, maar ook Apple iPad Air 2 hoezen aan een voordelige prijs. Voor 17u00 besteld is uiteraard dezelfde werkdag verzonden. Bij GSM-Hoesjes.nl heb je 14 dagen de tijd om je iPad Air 2 hoes te beoordelen en te retourneren.

De iPad Air 2 is op het moment van schrijven de meeste recente iPad, met nog slankere dimensies én verbeterde prestaties. De iPad Air 2 is in vergelijking met zijn voorganger weer een stukje dunner geworden. Met een dikte van slechts 6,2mm is de iPad Air 2 een waanzinnig slank toestel, ongeveer gelijk aan de dikte van een potlood. Ook qua gewicht zijn er verbeteringen, want de Air 2 moet volgens de specificaties van Apple 30 gram lichter zijn. Bovendien is een display ook een kleine make-over ondergaan: het lcd-display is gelamineerd, waardoor reflecties van andere lichtbronnen minder gereflecteerd worden. Hierdoor kun je je iPad ook buiten steeds beter gebruiken.

Qua comfort is er flink gesleuteld, maar ook de prestaties zijn zoals verwacht verbeterd. De nieuwe A8X processor is volgens officiële bronnen 40% sneller dan de A7-chipset. Deze was al snel en performant, maar met de A8X kun je steeds zwaardere apps gebruiken zonder vertragingen te ondervinden. Bovendien is de Air 2 voorzien van een Touch ID vingerafdrukscanner, waarmee je het toestel razendsnel ontgrendelt.