Samsung Galaxy J5 Hoesjes

Samsung Galaxy J5 Hoesjes

Heb jij een Samsung J5 en vermijd je krassen en beschadigingen het liefst zo lang mogelijk? Bestel dan snel een Samsung Galaxy J5 hoesje. Bij GSM-Hoesjes.nl hebben we een ruim assortiment voor je samengesteld, zodat jij zeker het ideale Samsung J5 hoesje vindt. Van kleurrijke maar ook retro portefeuilles tot degelijke Galaxy J5 flip cases. Bovendien heb je nu ook de mogelijkheid om zelf een Samsung Galaxy J5 hoesje te ontwerpen. Met onze handige tool voorzie je jouw Samsung J5 hoesje van een foto, ontwerp en tekst en haal je een werkelijk uniek hoesje in huis.

De Samsung Galaxy J5 is de nieuwe smartphone in de Galaxy-reeks met een stijlvolle metalen behuizing. Geen goedkope plastic afwerking meer, zoals we lang op alle Samsung smartphones zagen, maar een degelijk afgewerkt toestel, zoals eerder te zien bij de Galaxy A-reeks. Met de Samsung Galaxy J5 zet Samsung verder in op de blijvende 'selfie'-trend, door zowel de back- als frontcamera's te voorzien van een flits. Met deze 5MP frontcamera, in combinatie met zijn flits, mis je geen enkele kans meer op de ideale selfie.

Zoals je mag verwachten loopt de Samsung J5 ook niet achter op het gebied van beeld en prestaties. Een 5 inch HD scherm, Android Lollipop 5.1 en een Quadcore processor zorgen ervoor dat al je apps helder, soepel en vlot op het beeld verschijnen. Bovendien is de J5 voorzien van 4G zodat je ook onderweg altijd toegang hebt tot het snelste internet.

Bij GSM-Hoesjes.nl geniet je van voordelige prijzen, gratis verzending en een snelle service. Bestel je Samsung Galaxy J5 hoesje op werkdagen voor 17u00, dan zorgen wij dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt.

Ook bieden wij een ruim assortiment Samsung Galaxy J1 (2016) hoesjes, Samsung Galaxy J3 hoesjes en Samsung Galaxy J5 (2016) hoesjes aan.

Samsung Hoesjes