Wiko Hoesjes


Ruim aanbod Wiko Hoesjes

Wiko is een relatief nieuwe speler en tracht met creatieve en budgetvriendelijke smartphones de markt nu ook in België te veroveren. Het Franse bedrijf richt zich op het lage tot middelhoge prijssegment en levert daarin stuk voor stuk kwalitatieve smartphones af. Voor een redelijke prijs een mooi scherm, een goede camera en een krachtige processor. Dat is waar Wiko voor staat, en waarom dit merk aan populariteit toeneemt in ons land.

Wij van GSM-Hoesjes.nl bieden sinds kort ook de nieuwste Wiko hoesjes aan. Hiermee bescherm je jouw Wiko smartphone tegen krassen en schade. Een Wiko GSM hoesje dient niet enkel ter bescherming maar geeft jouw toestel ook een trendy uitstraling. Wiko cases leveren we in allerlei formaten en prints. Zo kun jij het juiste hoesje voor jouw Wiko vinden en eenvoudig online bestellen.

Bestel een Wiko hoesje op werkdagen voor 17u00, dan verzenden wij je bestelling op dezelfde dag. Verzending is gratis en als je niet tevreden bent heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Voor vragen of suggesties: neem contact op met de klantenservice, onderaan deze pagina. Wij beantwoorden je bericht zo snel mogelijk.