Microsoft Lumia 535 Hoesjes

Type hoesje
Kleur

Microsoft Lumia 535 Hoesjes

Microsoft Lumia 535 hoesjes online bestellen doe je bij GSM-Hoesjes.be. Hier vind je een mooi assortiment Microsoft Lumia 535 hoesjes van hoge kwaliteit, steeds tegen een voordelige prijs. Bestel je GSM hoesje op werkdagen voor 17u00, dan verzenden wij jouw bestelling nog op dezelfde dag. Verzending is altijd gratis, en bovendien heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te beoordelen.

De Microsoft Lumia 535 is de eerste smartphone op de markt gebracht sinds de veelbesproken overname door Microsoft. Wanneer je naar het prijskaartje kijkt, biedt de Lumia 535 verrassend mooie specificaties. Om te beginnen een helder en sterk 5” scherm, daarnaast een Qualcomm Quadcore processor en tot slot een geweldige selfie camera van maar liefst 5MP. Eigenschappen die je vaker ziet terugkomen, maar dan voor het dubbele bedrag.

Beschik jij over deze prijsvriendelijke GSM? Bescherm dit toestel zo snel mogelijk met een Microsoft Lumia 535 hoesje. Met een Microsoft Lumia 535 hoesje voorkom je krassen en schade, en blijft het toestel er lang nieuw en netjes uitzien. Lumia 535 hoesjes bestel je in allerlei formaten, materialen en kleuren. En voor de kleine meerkost van een screen protector houd je ook het scherm krasvrij.

Bescherm jouw smartphone direct met een Microsoft Lumia 535 hoesjes. Bestel op werkdagen voor 17u00 bij GSM-Hoesjes.be, dan is je order dezelfde dag al onderweg. Niet helemaal zeker? Neem gerust je tijd. 14 dagen lang kun je overwegen of je aankoop werkelijk is wat je ervan verwacht.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je natuurlijk ook de voordeligste Microsoft Lumia 532 Hoesjes en Microsoft Lumia 550 Hoesjes.