Samsung Galaxy Core Prime Hoesjes

Handige filters

Samsung Galaxy Core Prime Hoesjes

Zorg dat jouw smartphone er als nieuw uit blijft zien met een perfect passend Samsung Galaxy Core Prime hoesje. Alle Core Prime hoesjes in deze categorie passen perfect op jouw toestel. Met een ruim aanbod Samsung Core Prime hoesjes vind je bij GSM-Hoesjes.nl zeker de geschikte case, en kom je ook nog eens stijlvol voor de dag. De Samsung Galaxy Core Prime hoesjes zijn van hoge kwaliteit, aan een voordelige prijs, en zonder verzend- of betaalkosten. Bovendien heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren indien je niet tevreden zou zijn. En bestel je op een werkdag voor 17u00? Dan verzenden wij je Core Prime hoesje gegarandeerd op dezelfde dag.

De Samsung Galaxy Core Prime is een prijsvriendelijke, maar degelijke smartphone in het uitgebreide aanbod van de Koreaanse elektronica fabrikant. Onderdelen zoals de processor en de accu worden steeds goedkoper, terwijl de kwaliteit er op vooruit gaat. Dat is ook bij de Core Prime terug te zien, wat zich dan ook vertaalt in een fijne telefoon voor de minder intensieve smartphone gebruiker.

Met een Quadcore processor, Android Kitkat en een 4,5 inch scherm kun je met deze smartphone prima uit de voeten voor de meest dagelijkse taken: surfen, e-mailen en af een toe een game. Het toestel is ook voorzien van 2 camera's, maar met slechts 5 en 2 MegaPixels verwachten we geen topkwaliteit foto's te schieten.

Samsung Hoesjes