Acer Hoesjes

Acer Hoesjes

De naam Acer doet je misschien niet direct denken aan een smartphone, maar refereert veeleer naar de grote Taiwanese pc- en laptopfabrikant. Toch doet het bedrijf de laatste jaren een steeds grotere gooi naar een stabiele plaats op de smartphonemarkt. Het bedrijf richt zijn pijlen daarbij voornamelijk op het lagere prijssegment. Met prijzen vanaf €60 tot €250 spreekt Acer het prijsbewuste publiek aan, en doet dat met toestellen als de Acer Liquid Z530 zeker niet slecht. Althans, de concurrentie én technologische ontwikkelingen staan natuurlijk niet stil. Steeds meer Chinese en Europese merken willen een stukje van de taart en het blijft wringen om een vaste plaats in te nemen.

Voor kleinere merken en minder populaire smartphones is het aanbod van gsm hoesjes aanzienlijk kleiner. Hoe goedkoop ook, iedereen beschermt zijn of haar smartphone graag tegen krassen en valpartijen en dat lukt niet beter dan met een op maat gemaakt Acer hoesje. Bij GSM-Hoesjes.be vind je daarom een mooi aanbod Acer hoesjes voor de laatste modellen. Bij GSM-Hoesjes.be volgen we de ontwikkelingen op de smartphonemarkt op de voet en zijn we steeds in staat om vliegensvlug Acer hoesjes en accessoires aan te bieden.

Acer hoesjes zijn vooral verkrijgbaar in de vorm van portefeuille hoesjes. Deze bieden volledige bescherming aan je smartphone, meestal voorzien van een magnetische sluiting. Zo blijft je smartphone in elke situatie volledig beschermd. Bovendien zijn er vaak een aantal sleuven voorzien om een bankkaart en cash mee te nemen.

Bij GSM-Hoesjes.be geniet je altijd van eerlijke prijzen en een goede service. Bestel je een Acer hoesje op werkdagen voor 17u00, dan verzenden wij je bestelling dezelfd dag nog, en gratis. Bovendien geniet je van 2 weken retourrecht, zodat je in alle rust je aankoop kunt evalueren.