iPhone 6(s) Plus Hoesjes

Type hoesje
Kleur

iPhone 6(s) Plus Hoesjes

De iPhone 6(s) Plus is de grootste iPhone beschikbaar op dit moment. Met een scherm van maar liefst 5,5 inch beantwoordt Apple eindelijk aan de behoefte van een groter scherm. Het scherm van zijn voorganger is toch een stuk kleiner, en met de opkomst van steeds groter wordende smartphones en 'phablets' van concurrenten moest ook Apple iets nieuws in de strijd gooien. Dat doet he nu met de iPhone 6 Plus, en het resultaat mag er zijn. Zoals gezegd, een 5,5" Retina HD display, de vernieuwde iOS 8 met verschillende innovaties op vlak van gezondheid, en niet te vergeten een verbeterde processor. Met de iPhone 6 Plus kun je dus jaren vooruit, en daarom doe je er goed aan het toestel vanaf dag één met een iPhone 6 Plus hoesje te beschermen.

Het toestel heeft een groot scherm en een metalen behuizing. Kras- en schadegevoelige onderdelen die je je iPhone het liefst bespaart. Dit doe je best met de aanschaf van een iPhone 6 Plus hoesje. Bij GSM-Hoesjes.be vind je een ruim en gevarieerd aanbod iPhone 6 Plus hoesjes, verkrijgbaar in allerlei kleuren, formaten en materialen. Zo bescherm je jouw iPhone tegen allerlei krassen, stoten en schade. Een kleine investering die het dure toestel er lang als nieuw uit laat zien. Bovendien zijn iPhone 6 Plus hoesjes niet enkel bedoeld ter bescherming. Ze dienen ook als mode accessoire, zodat jij en je iPhone stijlvol voor de dag komen.

Bij GSM-Hoesjes.be bestel je eenvoudig jouw favoriete iPhone 6(s) Plus hoesjes. Voor 17u00 besteld, is dezelfde dag gratis verzonden. Daarnaast heb je 14 dagen bedenktijd om je aankoop te ruilen of retourneren.

iPhone Hoesjes