Nokia Lumia 635 Hoesjes

Handige filters

Nokia Lumia 635 Hoesjes

Ben jij in het bezit van een Nokia Lumia 635? Bescherm je GSM met een Nokia Lumia 635 hoesje! Smartphones zijn de nr. 1 gadget van vandaag. En terecht: altijd en overal toegang tot Facebook. Vrijwel gratis communiceren via Whatsapp. Regelmatig een selfie de wereld insturen. Het is niet meer dan logisch dat de smartphone onze beste vriend is geworden.

De Nokia Lumia 635 is een prima GSM voor mensen die zich de eerste keer aan een smartphone willen wagen. Een minimalistisch en strak ontwerp, een groot en helder scherm in een handig formaat. Alles wat je nodig hebt, maar dan aan een spotprijs! Wees verstandig en voorkom schade en krassen op het scherm met een Nokia Lumia 635 hoesje. Al vanaf €9,99 beschik jij over een cover, waarmee je in elk geval al enige vorm van bescherming hebt. Bovendien beschikbaar in vele kleuren en stijlvolle ontwerpen.

Op deze pagina vind je alle Nokia Lumia 635 covers en cases, verkrijgbaar bij GSM-Hoesjes.nl. Wie zijn smartphone volledig wenst te beschermen doet er goed aan een Flip Case aan te schaffen. Voor wie graag al zijn spullen bij elkaar houdt zijn er ook nog de portefeuille hoesjes. Hierin zijn ruimtes voorzien om bankkaart, pas en eventueel wat cash mee te nemen.

Zoals altijd bij GSM-Hoesjes.nl geldt dat bestellingen vóór 17u00 dezelfde werkdag verzonden worden. De meeste Lumia 635 hoesjes passen in de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis op de koerier te wachten. Daarnaast zijn alle prijzen die je bij een product ziet ook meteen de totaalprijs. Geen onaangename verassingen zoals transactie- of verzendkosten. Nee, gratis verzending, daar doen we niet moeilijk over. Bovendien heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling te retourneren binnen 14 dagen. Niet tevreden is geld terug.