Samsung Galaxy S5 (Neo) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Samsung Galaxy S5 (Neo) Hoesjes

Bescherm jouw smartphone met één van onze Samsung Galaxy S5 hoesjes.

De Samsung Galaxy S5 is intussen al weer een jaar geleden op de markt gelanceerd en blijft in ons land razendpopulair. Naast oerdegelijke prestaties, zoals we gewend zijn bij bijna alle flagship modellen, pakt Samsung voor het eerst, net als haar Japanse concurrent, uit met een waterdicht toestel. Daarnaast blijft Samsung op vlak van gezondheid innoveren door middel van de S-Health app en hartslagsensor. Voor de zakelijke gebruiker introduceert Samsung het veelbesproken Knox 2.0: een beveiligde omgeving binnen je eigen smartphone om zakelijke en privacy-gevoelige informatie te beveiligen.

Bescherm jouw kostbare Samsung Galaxy S5 zo snel mogelijk met een Samsung Galaxy S5 hoesje. Let je even niet op, dan ligt je Galaxy op de grond met flinke kras- of valschade tot gevolg. Reparatiekosten lopen al snel hoog op. Bescherm jouw GSM daarom meteen met een Samsung Galaxy S5 hoesje. Bij GSM-Hoesjes.nl vind je een ruim assortiment Samsung Galaxy S5 hoesjes aan scherpe prijzen. Alle Samsung Galaxy S5 hoesjes zijn uiteraard perfect op maat gemaakt en passen nauwkeurig om het toestel.

Samsung Galaxy S5 hoesjes beschermen niet alleen je GSM maar zijn tegenwoordig ook bekend als een mode accessoire. Daarom vind je een ruim assortiment Samsung Galaxy S5 hoesjes in vele kleuren, prints en formaten. Zo bestel je bij GSM-Hoesjes.nl jouw favoriete Samsung Galaxy S5 hoesje aan een voordelige prijs. Op werkdagen voor 17u00 besteld is vandaag gratis verzonden.

Samsung Hoesjes