Nokia Lumia 625 Hoesjes

Handige filters

Nokia Lumia 625 Hoesjes

De Nokia Lumia 625 is een budgetvriendelijke 4G smartphone met een flink scherm van 4,7 inch. Het toestel is in ons land zeer populair en dat is uiteraard niet zonder reden. De Lumia 625 kwam precies op de markt tijdens de eerste lancering van 4G/LTE in België. Samen met de voordelige prijs, vaak nog goedkoper in combinatie met een abonnement, maakte deze smartphone een zeer gewilde gadget. Het toestel draait uiteraard op Windows Phone 8, dat soepel ondersteund wordt door een Dualcore processor. Een klein nadeel is de toch ietwat goedkope afwerking, met een achterzijde vervaardigd uit plastic. Dit krasgevoelige onderdeel bescherm je best met een Nokia Lumia 625 hoesje.

Bovendien doe je er altijd goed aan om je smartphone met een Nokia Lumia 625 hoesje te beschermen. Ondanks een Gorilla Glass 2 display blijft ook het scherm schadegevoelig. Een stoot of plotse valpartij kan veel schade veroorzaken met dure reparaties tot gevolg. Dit soort problemen voorkom je eenvoudig met een Nokia Lumia 625 hoesje. Een kleine, maar waardevolle investering voor jouw GSM.

Zoals je kunt zien bieden wij een ruim assortiment Nokia Lumia 625 hoesjes aan. Een hoesje is tegenwoordig niet enkel ter bescherming, maar dient des te meer als een fashion item. Daarom vind je bij GSM-Hoesjes.nl de tofste, leukste en hipste Nokia Lumia 625 hoesjes, in allerlei formaten, kleuren, prints en materialen. Zo style je jouw GSM volledig naar smaak, met een unieke look.

Bij GSM-Hoesjes.nl houden we van een vlotte service. Bestel je Nokia Lumia 625 hoesje dus op werkdagen voor 17u00, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag ingepakt en verzonden. Verzending is volledig gratis. Bovendien heb je 14 dagen retourrecht om je aankoop in alle rust te beoordelen.

Nokia Hoesjes