Motorola Moto G60 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G60 Hoesjes

De Motorola Moto G60 is een indrukwekkende smartphone met een paar opvallende features. Het toestel is erg snel, met een 6GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Dat laatste kun je eventueel nog zelf uitbreiden met een micro SD-kaart. Vooral de 6000 mAh accu is een groot pluspunt van de Motorola Moto G60, waarmee je het toestel met gemakt een dag intensief kan gebruiken. En als de batterij dan leeg is kun je deze met de snellaadfunctie direct weer opladen.

Met het 6,8” full HD scherm is het zeer prettig films en series kijken, of spelletjes spelen. Daarnaast is het toestel ook spatwaterdicht. De 108 MP hoofdcamera, ondersteund door een groothoeklens en een macrolens, zorgen ervoor dat je prachtige plaatjes kunt schieten.

De Motorola Moto G60 wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Wij hebben ruim de keus uit verschillende hoesjes. Uiteraard zijn de hoesjes voor de Motorola Moto G60 voorzien van uitsparingen op de juiste plekken.

Bookcases Motorola Moto G60

Een bookcase, in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je Motorola Moto G60 dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen.

Tempered Glasses Motorola Moto G60

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Motorola Moto G60 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Armor cases Motorola Moto G60

Voor een stoere look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.

Bestel Motorola Moto G60 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.nl. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.nl: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Motorola Moto G60s hoesjes
Motorola Moto G51 hoesjes
Motorola Moto G100 hoesjes

Motorola hoesjes