Samsung Galaxy S20 Ultra Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S20 Ultra Hoesjes

De Samsung Galaxy S20 Ultra is de grootste en krachtigste variant van de nieuwe Samsung S20 serie. Het toestel is verbeterd op het gebied van de camera’s, het design en de prestaties. Door de smalle randen en het grote, heldere scherm ben je verzekerd van een scherp beeld.

Met dit toestel kun je haarscherpe foto’s en video’s maken. En dankzij de indrukwekkende Space Zoom functie kun je met de Galaxy S20 Ultra tot 100x inzoomen. Daarnaast kun je ook in het donker prachtige foto’s schieten door de Bright Night modus.

Dankzij de krachtige en slimme accu van de Galaxy S20 Ultra, zul je niet snel met een lege batterij komen te zitten. Dit toestel heeft de langste batterij duur tot nu toe. En dankzij Super Charge gaat opladen na een dag gebruik ook super snel.

De Galaxy S20 Ultra komt standaard al met 128 GB aan opslag, maar is ook nog eens gemakkelijk uit te breiden tot wel 1 TB met een SD-kaart. Bovendien is de Galaxy S20 Ultra de eerste smartphone van Samsung die geschikt is voor 5G.

Met de Samsung Galaxy S20 Ultra heb je een geweldige smartphone in huis, die je natuurlijk best zo snel mogelijk beschermt met een leuk Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje.

Galaxy S20 Ultra Book Cases

Ga je meer voor een zakelijke look, dan zijn de Book Cases iets voor jou. Deze hoesjes hebben ruimte om je pasjes in te bewaren en beschikken over een ingebouwde standaard. Zo kun je handsfree genieten van foto’s en films.

Er zijn verschillende kleuren en designs Book Cases voor de Galaxy S20 Ultra beschikbaar, voor ieder wat wils. Zo kun je gaan voor de kunstlederen versie, een denim look case of een mooi geometrisch design.

Galaxy S20 Ultra Armor Cases

Ben jij iemand die je smartphone wel eens laat vallen? Kies dan voor een van de vele armor cases voor de Galaxy S20 Ultra. Er zijn verschillende soorten armor cases die elk een bepaalde mate van bescherming bieden. Zo is er de Armor Hybrid case, waarmee je je telefoon beschermt tegen een valpartij. Met de Rugged Kickstand heb je een vergelijkbare bescherming, maar heb je ook nog eens een handige kickstand om je smartphone handsfree te kunnen gebruiken. Ten slotte kun je ook gaan voor de Armor Brushed TPU case. Deze is net wat minder opvallend wat uiterlijk betreft dan de overige armor cases, maar is daardoor ook wat prettiger in gebruik.

Mirror view case

Met deze elegante en stijlvolle case heb je altijd toegang tot laatste informatie. Tegelijkertijd heeft de cover een spiegelend effect, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Vouw de cover naar achter om gebruik te maken van de stand-functie. Hierdoor kun je de Galaxy S20 Ultra makkelijk handsfree gebruiken. De case is licht van gewicht en voegt weinig omvang en gewicht toe. Zo geniet je van bescherming in een compact formaat.

Bekijk ook onze andere categoriën:
Samsung Galaxy S20 hoesjes
Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes
Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes

Samsung hoesjes